Published On: 26 de maig de 2021|

El Palau de Congressos reb 1,3 milions per a invertir en la millora de la infraestructura

Emiliano García destaca la inversió municipal destinada a reforçar el turisme de congressos, que registra una despesa turística quatre vegades major que el vacacional

L’Ajuntament de València injectarà, gràcies a la modificació de crèdit, 1,3 milions d’euros al Palau de Congressos de València per a invertir en la millora de la pròpia infraestructura i mantindre el seu alt nivell competitiu en qualitat tècnica”, ha explicat el regidor de Turisme i president del Palau de Congressos, Emiliano García, qui ha destacat que amb esta injecció “també s’estan compensant les conseqüències econòmiques derivades de la crisi de la Covid-19”.

En este sentit, García ha destacat que el Palau de Congressos constitueix “un element clau per a l’activitat MICE de la ciutat de València i les inversions en el mateix són fonamentals, i “per això són continues i es planifiquen anualment”.

“Estem treballant intensament per a tornar a la senda de creixement que registràvem en 2019”, ha expressat Emiliano García, referint-se a l’increment de l’activitat en un 34% aqueix any, un dels millors en la història del Palau. “Recuperarem la internacionalització i a ser de nou un referent del turisme de congressos a nivell mundial”, ha assegurat.

“El creixement del Palau de Congressos suposa un increment en l’activitat per a hotels, sector de la restauració i tots els serveis vinculats al turisme. A més, el turista de congressos registra una major despesa turística, sent el més rendible per a la ciutat”, ha exposat.

Per això, ha insistit que l’Ajuntament treballa perquè el Palau de Congressos siga “el millor Palacio de Congressos del món”. “Volem continuar mantenint la confiança en els nostres clients, que hui dia, ens valoren amb un 5,74 sobre 6, i volem continuar sent una referència internacional”, ha recalcat el president de l’organisme.

“La reputació del Palau de Congressos s’ha de treballar i mantindre entre tots, és una infraestructura clau a nivell nacional i internacional per a la captació de negoci a la ciutat i hem de projectar sempre la millor imatge. Este compromís per descomptat l’assumim des del Govern Municipal, des de les entitats turístiques en la seua promoció, des de la direcció i l’equip tècnic i, com no, des del consell d’administració”, ha manifestat Emiliano García.