Published On: 2 de Juliol de 2019|

El Palacio de Congressos de València doblega la seua activitat internacional en quatre anys

Amb una brillant trajectòria a la seua esquena, el Palau de Congressos de València aconsegueix el seu 21 aniversari en un exercici excel·lent.

Amb una brillant trajectòria a la seua esquena, el Palau de Congressos de València aconsegueix el seu 21 aniversari en un exercici excel·lent.

Si bé la progressió que l’activitat que el palau valencià ha experimentat des de fa quatre anys ha sigut molt positiva, el pronòstic per a aquest exercici és encara millor, ja que la cartera d’esdeveniments confirmada fins a desembre, preveu que en 2019 s’aconseguisca un 50% més d’activitat que en 2016 i si considerem l’àmbit internacional, aquestes xifres arriben a duplicar-se.

Les claus de l’èxit d’aquests resultats es basen, en primer lloc, en la intensa labor comercial. Les accions de màrqueting relacional, assistència a fòrums i trobades del sector, participació en fires o la realització de presentacions, han contribuït a la captació i fidelització d’ambaixadors, materialitzant noves candidatures d’esdeveniments per a l’agenda del recinte.

Un altre dels factors fonamentals ha sigut la millora de l’oferta i possibilitats tecnològiques de l’edifici, gràcies a una inversió continuada que s’ha reflectit en la renovació d’audiovisuals, el redissenye d’espais, optimització del sistema de gestió, millora de la connectivitat i actualització del mobiliari i elements obsolets entre altres accions. Aquesta inversió, que ha aconseguit els 2,5 milions d’euros en l’últim quadrienni i ha tingut com a punt de partida la innovació i sostenibilitat, ha transformat al Palau en un edifici capdavanter i competitiu, amb espais que han sigut readaptats especialment a les noves necessitats dels organitzadors d’esdeveniments.

Però l’impuls inversor no cessa, ja que durant aquest exercici està previst continuar la instal·lació d’il·luminació LED en les zones de la marquesina i l’àrea d’exposició i el redissenye de nous punts de trobada amb el client, àrees comunes, actualització d’elements estructurals com a portes o revestiments i adquisició de nous audiovisuals, que permetran millorar encara més la seu i el potencial.

La directora gerent del Palau de Congressos, Sylvia Andrés, ha manifestat la seua satisfacció per la inversió constant en l’edifici: “L’adaptació de les infraestructures als canvis del sector, ens ofereix la possibilitat que els esdeveniments es transformen en experiències que superen les expectatives del client. El creixement obtingut en els nostres resultats serveix d’incentiu perquè l’equip motivat, continue treballant en la mateixa línia.”

Una trajectòria de 21 anys

El 2 de juliol de 1998 obria les seues portes el Palau de Congressos de València. Hui, 21 anys més tard, l’edifici ha celebrat 2.900 esdeveniments, als quals han acudit prop de 2,1 milions de persones.

Del total d’esdeveniments, 900 han sigut congressos i convencions, en els quals han participat 600.000 delegats.

Gràcies a la seua activitat, el palau ha generat a la ciutat un total de 2.182.000 pernoctacions, configurant-se com un dels motors econòmics més importants a nivell local.

Actualment, les últimes estadístiques internacionals emeses per la ICCA (Associació Internacional de Congressos i Convencions), confirmen al Palau de Congressos de València com la principal seu de reunions d’àmbit internacional a la ciutat, acollint prop d’un 40% del total d’assistents.

Entre els reconeixements obtinguts, ha sigut distingit en dues ocasions (en 2010 i 2018) com a Millor Palau de Congressos  del Món per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC).