Published On: 24 de febrer de 2021Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos i l’Associació València Capital del Disseny, de la mà per a impulsar València com a Capital Mundial del Disseny

El nostre edifici, altaveu per a promocionar este gran esdeveniment

Col·laborem en els actes que aniran més enllà de 2022

Tot va començar a l’octubre de 2019. Quan l’Organització de Disseny Internacional va triar per primera vegada una ciutat espanyola. València es va imposar a l’altra finalista, l’índia Bengalore. Estava decidit. Havia aconseguit ser la Capital Mundial del Disseny en 2022. Este projecte de l’Associació València Capital del Disseny, amb el suport de l’Ajuntament de València, la Generalitat Valenciana i Turisme València, entre altres institucions i entitats valencianes, es convertia en una realitat que prompte començaria a prendre forma.

L’equip del Palau de Congressos de València, que se sent enormement orgullós per treballar en este edifici emblemàtic dissenyat per Norman Foster, es va sumar a l’alegria que vivia tota la societat en veure que la marca València anava a persistir en el temps. Una cosa de la qual estem acostumats, perquè és la nostra principal comesa. La nostra raó de ser. Fem créixer la ciutat a nivell mundial. I este és el gran objectiu comú de l’Associació València Capital del Disseny i el Palau de Congressos.

A un any de la celebració, estrenyem els llaços amb esta entitat, amb la qual hem signat un conveni de col·laboració per a la promoció a nivell nacional i internacional del disseny i la creativitat, principals actius i elements identitaris d’una ciutat pròspera, innovadora, inclusiva, creativa i sostenible.

Per al director de València Capital Mundial del Disseny 2022, Xavi Calvo, en esta col·laboració és clau el paper de l’equip del Palau de Congressos. ‘Gràcies al personal, els serveis i totes les activitats, tot flueix quan es compta amb vosaltres. És meravellós’.

Per seua part, la nostra directora gerent, Sylvia Andrés, detalla algunes de les accions que es desenvoluparan gràcies a la signatura del conveni. ‘Pretenem ser uns partners per a València, capital mundial del disseny 2022, afavorint les condicions per a l’ús d’este edifici, tant en congressos que tenen previst organitzar com en qualsevol mena de reunió que necessiten situar-la en un recinte d’estes característiques’.

Si necessites ampliar la informació, consulta la nota de premsa del conveni de col·laboració entre totes dos entitats.

I en este vídeo, podeu veure les entrevistes a Xavi Calvo i Sylvia Andrés, després de la signatura del conveni de col·laboració.