Published On: 10 de setembre de 2019Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos col·labora solidàriament amb la Casa Ronald de València

Acollim la II Sarsuela Solidària de la Casa Ronald de València

El Palau de Congressos de València acollirà, el 28 de setembre, a les 19 hores, la II Sarsuela Solidària de la Casa Ronald de València, l’esdeveniment al qual assistiran 1.400 persones i pel qual el recinte congressual ofereix de forma solidària els seus espais.

Els artistes s’uneixen de nou per a recaptar fons per al manteniment de la Casa Ronald a València, la fundació infantil que allotja anualment, de forma gratuïta, a més de 200 famílies que han hagut de desplaçar-se lluny de la seua residència habitual perquè els seus fills reben tractament mèdic.

Després del gran èxit obtingut en la primera edició, el director, Jose Giner, aposta per un repertori que farà un repàs a les peces més populars de les sarsueles més conegudes, com són ‘La nit més bella’ del mestre *Sorozábal, ‘La cançó de l’oblit’ i ‘Agua, azucarillos y aguardiente’ i seran les veus de les sopranos Tanya Durán Gil i Carmen Teresa Bou Soler, a més del baríton Miguel Ángel Ariza Calatayud, els qui les que interpreten.

Durant la vetlada també actuarà Dolores Aura Meliá, després de l’èxit obtingut en el seu espectacle amb castanyoles en la primera edició, i el Grup de Balls de la Casa d’Andalusia de Silla acompanyarà algunes de les peces més representatives del gènere xic.

Quant als músics, el director ha decidit seleccionar als millors de les localitats de Silla, Alcàsser, Picassent, Torís, El Cabanyal, Meliana, Titagües, Xelva, Catarroja, Alfafar, Beniparrell, Massanassa i Sollana. De la mateixa manera, el Cor de la Casa Ronald s’ha format a partir dels diferents cors de Beniparrell, Cullera, Silla i Titagües.

L’import de l’entrada donatiu és de 8 euros i es destinarà de forma íntegra al manteniment de la Casa Ronald de València perquè puga seguir amb la seua labor.

Per a adquirir les entrades:  https://entradium.com/events/ii-zarzuela-solidaria