Published On: 16 de setembre de 2020Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos es fa ressò de la Setmana Europea de la Mobilitat

T'expliquem com accedir al nostre edifici de manera sostenible

El nostre edifici garanteix als clients modalitats de consum i producció sostenibles

Europa celebra la Setmana de la Mobilitat, entre el 16 i 22 de setembre, i el Palau de Congressos de València es fa ressò d’esta significativa cita que organitza la Direcció General de Mobilitat i Transport de la Comissió Europea. En este post et recordem la importància de desplaçar-te al nostre edifici de manera sostenible, apostant pels beneficis ambientals i contribuint al foment de l’ús de mitjans de transport públics:

En bici, mentre escoltes els sons de la ciutat.

Pots visitar-nos des de qualsevol punt de la ciutat en la teua bicicleta o fent ús del servei públic Valenbici. A més, disposem d’un aparcabicis en els exteriors de l’edifici.

I en transport públic, alhora que contemples les imatges que ens brinda València i llegeixes el teu llibre favorit.

Estem connectats amb tota la ciutat mitjançant les línies d’autobús 62, 63, 99 i N3.

Tenim parada de metro (‘Beniferri’) i tramvia (‘Palau de Congressos’) amb connexió des de l’aeroport i l’estació de tren Joaquín Sorolla: línies 1, 2 i 4 de Metrovalencia.

Si necessites més informació, pots accedir a la secció de Localització i accessibilitat de la nostra web. 

València, ciutat sostenible. La nostra ciutat és una de les millors valorades en mobilitat sostenible. Recentment va ser reconeguda per la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT), organisme especialitzat de les Nacions Unides (ONU) per a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), com a ciutat sostenible i intel·ligent. A més compta amb l’Oficina Ciutat Intel·ligent de l’Ajuntament de València, que ha estat seleccionada per la ITU per a liderar un subgrup de treball internacional sobre la resposta Smart City al COVID-19.

I destaca per la publicació de la Guia de Mobilitat Sostenible