Published On: 25 de gener de 2021Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos, de vermell pel Dia Internacional de l’Educació

Amb esta iniciativa, avancem en el compliment dels ODS de l'ONU

Ens sumem a l’Objectiu 4 dels ODS, per a garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat

El Palau de Congressos de València va canviar de color. Esta vegada el vermell va tenyir totes les mirades per una causa social, amb motiu del Dia Internacional de l’Educació, que es va celebrar ahir. Una iniciativa amb la qual pretenem obrir el nostre costat més humà i fer un pas més en el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU.

Concretament, ens sumem a la promoció del compliment de l’Objectiu 4 dels ODS per a garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tots. En definitiva, aconseguir un món on ningú es quede enrere.
L’equip del Palau de Congressos està centrant els seus esforços durant els últims anys a reforçar la labor de Responsabilitat Social Corporativa, alineant totes les accions amb els 17 ODS, en el marc de l’activitat congressual. Estem preparats per a sumar-nos així al gran pacte internacional de l’Agenda 30, que contribueix al benestar social universal. 

En este sentit, llancem en 2020 el Projecte ODS, una iniciativa global que aconsegueix tots els àmbits d’actuació de l’edifici, per a impulsar al costat dels nostres proveïdors i clients accions sostenibles i responsables que afavoreixen el desenvolupament cultural, econòmic i social de València i iniciatives que reforcen el nostre compromís amb la ciutadania per a contribuir a la construcció d’un futur millor.
El nostre edifici s’il·luminarà enguany durant els principals dies de conscienciació ciutadana i se sumarà a les iniciatives de l’Ajuntament de València. Amb esta acció, l’edifici pretén captar l’atenció de la ciutadania i fer-la reflexionar, augmentant la seua sensibilització en favor de causes solidàries.

Pots recordar el nostre vídeo amb el llançament del projecte ODS ací