Published On: 25 de maig de 2020Categories: Corporatiu

Un Palau preparat

Estem treballant en projectes d'innovació per a adaptar-nos a la nova situació

Ens enfrontem a nous reptes tecnològics, sostenibles, de seguretat i experiencials

Molt han canviat les coses des que va esclatar la Covid-19. I molts són els reptes als quals l’equip del Palau de Congressos de València s’està enfrontant actualment. Però el que no ha canviat en estos mesos de transformació de la societat és el gran entusiasme amb el qual treballa l’equip al costat dels aliats estratègics. Estem preparats per a reactivar el turisme de reunions, un dels principals dinamitzadors de l’economia local i del nostre país.

 

Un Palau preparat en innovació

Estem desenvolupant nous projectes d’investigació i innovació, com el PalconExpand, que dotarà al Palau de l’última tecnologia per a albergar esdeveniments híbrids, permetent sumar als delegats presents en la seu, fins a 10.000 assistents virtuals; Mapping afegirà a la infraestructura actual potents equipaments d’il·luminació i objectes físics corporis dissenyats i construïts a este efecte, que donaran com a resultat una posada en escena espectacular; Your Signage i Your Unique Event oferiran a l’organitzador una presentació customizada amb tecnologia visual, animació o 3D, que permetran mostrar experiències personalitzades de la celebració de l’acte, abans que este tinga lloc; Overflow contempla la creació d’un espai congressual interconnectat per a realitzar grans reunions de més de 3.000 persones i respectar la distància social.

 

Un Palau preparat en seguretat

El nostre edifici sempre ha destacat per ser una seu segura i en l’actualitat estem desenvolupant nous sistemes de control per a continuar garantint als organitzadors d’esdeveniments, la màxima seguretat de la seua activitat i de les persones que assisteixen a les reunions.  En este sentit, des del  Palau estem treballant per a assegurar que totes les polítiques i procediments que ajuden a garantir la salut i la seguretat dels participants de l’esdeveniment estiguen vigents i actualitzats.

 

Un Palau preparat en sostenibilitat

L’equip fa un pas més en sostenibilitat i també centra hui els seus esforços a reforçar el  compromís mediambiental alineant totes les nostres accions amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

 

Un Palau preparat en una ciutat preparada

I des del Palau de Congressos també volem contribuir a la reconstrucció de València, perquè siga de nou escenari d’importants esdeveniments nacionals i internacionals. Una ciutat més preparada, pròspera i viva que mai.

 

Seguim!  #UnPalauPreparat