Published On: 27 de setembre de 2023Categories: Uncategorized

Per què un palau de congressos a València?

"El turisme MICE és un segment clau de la indústria turística"

La despesa mitjana d’un turista de negocis és 3 vegades major que el d’un turista convencional. Així, l’Organització Mundial del Turisme indica que “El turisme MICE és un segment clau de la indústria turística”

I és que els congressos tenen la particularitat de dinamitzar l’economia dels nostres destins. D’una banda, aquests esdeveniments generen un impacte directe i indirecte. És a dir, la celebració d’un congrés mou a nombroses persones i logística: transportistes, personal de restauració, equip tècnic, personal de sala, seguretat, neteja… I d’altra banda, qui acudeix a aquesta mena d’esdeveniments realitza compres, es desplaça per la ciutat, assisteix a activitats d’oci… i solen ser professionals amb una capacitat de despesa superior a la del turisme de sol i platja, allotjant-se en hotels de tres o quatre estreles i visitant determinats restaurants.

Però els avantatges d’atraure aquest tipus de reunions no acaben ací. La majoria de congressos se celebren a la primavera i tardor, per la qual cosa es desestacionaliza l’activitat turística de la ciutat. Són un focus d’atracció de coneixement, ja que professionals de qualsevol part del món acudeixen per a intercanviar idees i avanços científics, sanitaris, culturals… Sent a més freqüent que, després d’emportar-se una bona impressió, tornen posteriorment al destí amb familiars o amics, la qual cosa crega un efecte multiplicador de la visita.

Actualment València està molt ben posicionada congressualment, ocupant el lloc 28 a nivell europeu. La seua bona relació qualitat/preu, gastronomia, climatologia, oferta d’allotjament, connexions i el que compte amb infraestructures especialitzades, com el Palau de Congressos de València, a l’avantguarda de la tecnologia i capaces de competir a nivell nacional i internacional, són factors importantíssims per a continuar atraient esdeveniments i generar visibilitat de marca.

Vols conéixer la repercussió del Palau de Congressos de València a la ciutat des de la seua inauguració? Et convidem a visitar el nostre apartat especial d’aniversari fent clic ací.