Published On: 25 de novembre de 2021Categories: Congressos

La presencialitat entra per la porta gran al Palau de Congressos

La interacció humana dels esdeveniments presencials és de nou, una de les prioritats dels organitzadors i organitzadores de congressos

Torna a disfrutar en directe de les experiències que ofereix el face-to-face

La presencialitat ha tornat amb força en el Palau de Congressos de València. Tant és així que, en l’actualitat, l’agenda està principalment marcada per esdeveniments multitudinaris en els quals les empreses organitzadores aposten per l’intercanvi d’experiències que ofereix el networking en viu.

La proximitat i les ganes de connectar en persona amb els companys i companyes de professió, la possibilitat de debatre, des de la primera línia, els nous avanços dels diferents sectors de la societat i l’evolució positiva de la pandèmia durant este exercici, ha fet possible que cada vegada més, es puga gaudir en el Palau de Congressos de les vivències tangibles que ofereix el face to face. 

Entrant ja en matèria, et contem que, en novembre hem celebrat una vintena d’esdeveniments presencials, als quals han assistit prop de 10.000 persones. Del total, un quart han sigut grans congressos i convencions nacionals i internacionals, com el EANS Spine Training Course o l’III Congrés Interdisciplinari de Genètica Humana. 

El nostre edifici, complementa els períodes congressuals de l’any, especialment centrats en el sector sanitari, tecnològic, científic i social, amb altres activitats, com un ambiciós programa de concerts i espectacles que se celebrarà de cara a les festes nadalenques.

Una recta final d’any en la qual l’equip del Palau de Congressos es prepara per a abordar els esdeveniments presencials que estan per arribar i que confereixen al pròxim any una previsió de negoci similar a 2019 i amb un clar component internacional. Entre els esdeveniments presencials més destacats de 2022, t’avancem alguns, com la 18th International Conference of the Metabolomics Society, Meeting Pack 2022, SIOP EUROPE Annual Meeting, BILT-BCS Europe 2022, EAS 2022-European Astronomical Society Annual Meeting o International Zeolite Congress.

T’agradaria veure la nostra agenda al complet? Ací!