Published On: 11 de novembre de 2021Categories: Corporatiu

Quan la campana sona en les nostres oficines…

Candidatura guanyada! En este post vos comptem les accions comercials de l'equip del Palau de Congressos de València des de gener fins a l'actualitat

Hem guanyat 32 candidatures d’esdeveniments! Mira, mira que més tenim

I arriba el moment en el qual la campana que tenim en les nostres oficines sona amb vigor. Sí! L’Àrea Comercial del Palau de Congressos de València la fa sonar quan aconsegueix guanyar una candidatura. Darrere d’este gest simbòlic hi ha moltíssim temps de treball i dedicació. Anys de labor que acaben materialitzant-se gràcies a la constància i experiència, entre moltes aptituds i actituds de l’equip.

Passem a l’acció! Des de gener fins a l’actualitat, l’equip ha guanyat 32 candidatures d’esdeveniments i s’han realitzat 633 visites i contactes comercials. A més, s’ha posat en marxa prop d’una vintena d’accions de màrqueting relacional i s’han tancat més d’un centenar d’esdeveniments nous.

En quins fòrums i trobades ha tingut presència el Palau?
Enguany, s’ha assistit al Fòrum Innovo, Meeting and Incentivi Summit, Workshop de l’Associació de Palaus de Congressos d’Espanya (APCE), Fly València Meeting, Global Meetings Industry Day, Congrés Nacional de OPCs, Workshop del mercat francès, Escola d’estiu APCE, BED (Barcelona Event Day), Trobada AEGVE, Reunió Comitè Executiu APCE, MICE PEAK i South Europe MICE Fòrum.

I per si no fora prou, s’han signat acords de col·laboració amb les següents entitats: l’Associació de Donants de Sang de la Província de València (ADSPV), la Associació València Capital del Disseny, el Cercle d’Estudis sobre Innovació i RENFE.

Una agenda imparable que seguirà a ritme vertiginós en els pròxims anys. T’agradaria conèixer a l’equip una poc més? Pots contactar ací.