Published On: 23 de abril de 2021Categories: Corporatiu

Ready for today. Improving for tomorrow

Et presentem la nova imatge gràfica del Palau de Congressos de València

Els nous temps han marcat el disseny. És optimista, atrevit i colorista

Hi ha un element en la imatge gràfica del Palau de Congressos de València que està des dels seus inicis i marcarà per sempre el disseny: l’edifici. Encara que el temps passe i evolucione el sector, els elements arquitectònics, creats per Norman Foster, són la principal font d’inspiració per als dissenyadors i creatius que construeixen la nostra marca.

A l’edifici, per tant, sempre present, se li suma amb força un segon element a l’hora de crear la nova imatge gràfica: el moment social actual. La indústria de reunions està vivint una autèntica revolució a nivell mundial. Una transformació del sector en la qual està immers el Palau de Congressos per a estar preparat en el present i millorar en el futur.

Hem parlat amb el director creatiu Josep Martí i José Melero i Luis Armero, directors d’Art de l’agència KDV, el nostre proveïdor de publicitat i promoció, els qui ens donen les claus de la nova imatge gràfica.

Altres fonts d’inspiració …
València, la ciutat de la llum, amb un clima increïble i múltiples possibilitats, el color de la mar Mediterrània i el concepte “READY FOR TODAY, IMPROVING FOR TOMORROW”. Un dels estils gràfics que més han influenciat és el de l’escola Bauhaus i les composicions geomètriques del constructivisme.

Quins nous valors aporta?
Complementa els valors que veníem traslladant (professionalitat, sostenibilitat, tecnologia d’avantguarda), amb aquells relacionats amb l’optimisme i la vitalitat. Al mateix temps, esta immersió en l’edifici ens encamina cap a l’experiència, és a dir, potència allò que succeeix quan el visitant i el client fan ús de les instal·lacions.

Què s’intenta transmetre?
El Palau de Congressos, amb gairebé 25 anys a la seua esquena, és una institució que no es conforma amb continuar fent bé el seu treball. Investiga i innova. Si nosaltres volem estar sempre a l’avantguarda, i ser diferents i atractius, el nostre estil gràfic també ha de ser-ho.

Què s’espera ‘provocar’?
Ens encanta que l’usuari estiga “immers” en el Palau, gràcies als elements arquitectònics, fins i tot abans d’arribar a ell. Volem posar a disposició l’edifici amb infinites possibilitats i un equip que et fa sentir bé.

També podeu veure la nova identitat gràfica en la nostra comptes de Twitter Likedin.