Published On: 16 de març de 2020Categories: Corporatiu

Reforcem el sistema de seguretat amb tecnologia d’última generació

Quines accions converteixen el nostre edifici en una seu segura

La seguretat és clau per a l’èxit d’un esdeveniment

365 dies de l’any, 24 hores al dia. El Palau de Congressos de València destaca per tindre un sistema de seguretat intel·ligent que garanteix la protecció de l’edifici qualsevol dia i a qualsevol hora. Per als organitzadors d’esdeveniments, és fonamental comptar amb una destinació i una seu que garantisca la seguretat de la seua activitat i de les persones que assisteixen a les reunions.

Som conscients de la importància d’este aspecte per als nostres clients, per això hem apostat per eines intel·ligents com a complement dels vigilants que, a més d’innovar, ens permeten millorar el treball diari del personal de seguretat, així com obtindre de forma ordenada la informació.

Però, com ho hem fet?:

  • Adaptant el circuit tancat de televisió (CCTV) a la tecnologia HD i ampliant els elements d’este circuit, tant en l’edifici com en el pàrquing, amb l’objectiu de millorar la qualitat i el nombre d’imatges captades per les càmeres de seguretat.
  • Ampliant el recinte del Building Management Systems (BMS), on s’integren tots els elements de l’edifici per al control de la seguretat. Un major nombre d’elements ens exigia més espai per a proporcionar el confort i l’ergonomia necessària en un espai per al control de sistemes tan important com el BMS.
  • Digitalitzant el procés de control d’accessos per al personal, amb el propòsit de facilitar el treball del personal de seguretat en este camp i reforçar així la seguretat en les nostres instal·lacions. Este canvi també simplificarà les labors de control de persones i vehicles durant el muntatge i desmuntatge d’esdeveniments, sent més eficients en el temps invertit en estes tasques.
  • Ampliant la xarxa d’àrees locals (ethernet) per a una major i òptima gestió central de la seguretat de l’edifici.

Amb la posada en marxa d’estes mesures, el Palau de Congressos de València, reforça i amplia la seua Unitat d’Intel·ligència i Vigilància Digital, garantint la protecció del recinte i de les persones que conviuen en ell. La combinació de la innovació, a través de la incorporació de tecnologia intel·ligent i del treball de professionals que dia a dia cuiden del benestar de l’assistent i de l’edifici, són la clau per a continuar aconseguint la màxima satisfacció dels clients.