Published On: 30 de gener de 2024Categories: Destacada

Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos de València, nova presidenta de l’Associació Espanyola de Palacios de Congressos.

Sylvia Andrés, nova presidenta de l'Associació Espanyola de Palacios de Congressos.

Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos de València, ha sigut nomenada nova presidenta de l’Associació Espanyola de Palacios de Congressos (APCE) en la trobada anual que l’associació ha celebrat coincidint amb la Fira de Turisme Fitur a Madrid.

La resta del Comité Executiu que acompanyarà a Sylvia Andrés durant el període 2024-2027, està compost per Xabier Basánez (BEC) com a vicepresident, Marc Rodríguez (CCIB) com a secretari i Mª de la Mar Carner (FIBES), Inmaculada Moya (FYCMA), Gonzalo Súnico (Llenç Nord) i Marta González (Palau de Congressos de Girona), com a vocals.

“En els últims quatre anys, hem treballat àrduament i ara ens proposem desafiaments encara més ambiciosos”, va destacar Sylvia Andrés, emfatitzant el seu compromís amb el creixement i l’excel·lència en el sector.

La nova presidenta ha anunciat la proposta de crear un departament jurídic per a abordar conflictes prioritaris, dissenyar un marc comú i anticipar-se a possibles problemes futurs. Així mateix, ha subratllat la importància d’atorgar un paper més destacat a la secretaria tècnica, reconeixent el seu paper fonamental per a avançar en els objectius de l’associació.

La sostenibilitat ocuparà un lloc central en l’agenda de la nova Junta Directiva, que es compromet a consolidar una contribució positiva tant a nivell ambiental com social. “Iniciem aquesta travessia amb il·lusió i esperem comptar amb el suport de tots vosaltres per a fer-la realitat”, va afirmar Sylvia Andrés, convidant a tots els membres de l’associació a unir-se a aquesta emocionant etapa.

Amb la combinació d’experiència, visió i un enfocament decidit, Sylvia Andrés es presenta com una líder que portarà a l’Associació Espanyola de Palacios de Congressos cap a nous horitzons.

Gràcies per la vostra confiança! Junts, construirem un futur reeixit per a l’Associació Espanyola de Palacios de Congressos, finalitza dient Sylvia Andrés.