Published On: 1 de abril de 2022Categories: Corporatiu

T’agradaria conéixer a la protagonista de la nostra secció ‘El Personatge del Mes’?

Este mes el dediquem a Mónica Lull, pel seu acompliment dins de l'equip del Palau de Congressos, durant 2021

La seua proactivitat i dedicació constant en el treball la situen en la home de la nostra web

Hello! Independentment del dia, l’època de l’any i la situació del moment, Mónica Lull saluda tots els matins, amb el seu perenne somriure i irresistible personalitat, als seus companys i companyes del Palau de Congressos de València.

Mónica Lull forma part de l’equip del Palau de Congressos fa 17 anys. I ho fa des d’una de les àrees clau de l’entitat, Operacions, encarregant-se de l’organització i coordinació de grans esdeveniments nacionals i internacionals. És el seu dia a dia. Però, realment, el que ha fet que la companya de l’entitat siga el nostre ‘Personatge del Mes’ és la seua implicació i motivació en el treball, al marge de la labor quotidiana que exerceix. Mónica ha desenvolupat en l’últim any nombroses propostes que contribueixen a potenciar la marca del Palau de Congressos.

Autodidacta i creativa, especialista en “acostar el muscle” i a “estar a l’aguait” del que fa falta. Entre altres accions, ha adaptat la línia gràfica en els elements que mostren els suports promocionals del recinte, com en la nostra pantalla LED, situada en l’entrada, en les pantalles Teos de les sales paral·leles i els faristols dels auditoris.

I seguim! A més, ha millorat la presentació de dossiers comercials, i ha elaborat el Manual de l’Expositor, que acabem d’estrenar en la nostra web. Entre les seues últimes propostes, ha suggerit una denominació diferent d’espais per a promoure diferents usos, com el de la Sala de Premsa i ha creat la imatge d’una nova pancarta exterior que mostra els reconeixements obtinguts per l’edifici. La seua gran iniciativa fa que, on ha vist una necessitat, ‘havia de cobrir-la i millorar-la’.

Moltes gràcies, Mónica! Congratulations!

Ací, pots conéixer a l’equip al complet.