Published On: 14 de desembre de 2020Categories: Corporatiu

Últim esprint’ de l’any del Palau de Congressos!

Hem celebrat 19 events durant la pandèmia, la majoria presencials

Enguany ho vivim com una autèntica muntanya russa. Qui ens anava a dir a principis de 2020 que una pandèmia estava a punt d’arribar i ens marcaria el desenvolupament de la nostra activitat durant molts mesos. I qui ens anava a dir que en plena segona ona de la Covid-19 tancaríem l’any amb 19 esdeveniments celebrats, la majoria presencials i híbrids, 47 candidatures presentades i 12 guanyades. I sense oblidar la important labor social que ha desenvolupat el Palau de Congressos de València des que va esclatar la pandèmia, sent en dos ocasions la seu de la jornada de donació de sang, que organitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

En els últims mesos de l’any la nostra activitat ha donat un esprint i el fa gràcies a les fortes mesures de seguretat que s’han implementat en l’edifici; a les ganes dels clients de tornar a connectar amb les persones; al gran equip, implicat des del cap fins als peus i a la tecnologia d’avantguarda que ha permès adaptar l’edifici a les noves circumstàncies.

Els clients així ho constaten després de celebrar els seus congressos en el nostre edifici. Com José María Bonmatí, director d’AECOC, que va deixar el seu testimoniatge durant el 22è Congrés AECOC Fruites i Hortalisses: ‘És perfectament possible realitzar un esdeveniment presencial, amb tota la seguretat i, a més, podent mantenir un alt nivell en les conferències i en els moments de trobada entre els assistents’. 

I en menys d’un mes, AECOC va tornar al recinte valencià amb el seu 35è Congrés AECOC Gran Consum, el president del qual, Javier Campo, també va expressar en públic la seua satisfacció. ‘El Palau de Congressos … té molts accessos, fàcil comunicació, una estupenda infraestructura, molt senzill de gestionar i facilita el contacte amb les persones que, per a nosaltres, és un element essencial del nostre congrés.’

També per a Salvador Tranche, president SEMFYC, ‘en estos moments, és un palau que compleix les expectatives tecnològiques, però, sobretot, les humanes’.

Durant la celebració del Congrés Hàbitat 2020, Fernando Saludes i Vicente Sales, president i cap d’anàlisi de mercats de AIDIME respectivament, van manifestar que, ‘És la primera vegada que ens hem llancem amb aquesta edició híbrida física virtual i el nivell de satisfacció és fantàstic’. ‘Les mesures que han adoptat respecte a la situació amb el Covid han estat les millors possibles en el moment actual’.

Si vols descobrir tot el que ens van comptar els nostres clients, pots entrar ací.

I com no podia ser menys, hem convertit alguns d’estos esdeveniments en casos d’èxit.