Published On: 18 de gener de 2022Categories: Turisme

Qué espera València de 2022?

Tres capitalitats mundials que impulsaran a la nostra ciutat enguany

València serà l’epicentre del disseny i la creativitat internacional, l’alimentació sostenible i saludable i el turisme intel·ligent. I molt més!

València és moltes coses. Què direm l’equip del Palau de Congressos de València? Adorem la nostra ciutat i tenim el gran plaer de viure i treballar per a i per ella. Des que es va inaugurar el nostre edifici, en 1998, tenim clar la nostra principal comesa: impulsar València fins a l’estratosfera. 

Però enguany, especialment, quedarà marcat per als valencians i valencianes que aposten per la seua ciutat amb fermesa.

València és Capital Mundial del Disseny. Abans que arrancara l’any, ja sabíem que anava a ser en gran des del punt de vista del disseny. València és el focus nacional i internacional de la indústria, creativitat, el talent i disseny valencians, i s’han programat al llarg de 2022, nombroses exposicions, tallers i conferències. El 3 i 4 de novembre, el Palau de Congressos de València serà la seu del World Design Policy Conference, un lloc de trobada d’experts i expertes globals que analitzaran com el disseny pot permetre i impulsar la innovació i la transició urbana.

València és una ciutat referent mundial dels sistemes alimentaris urbans saludables i sostenibles. Des de 2019 és seu del Centre Mundial per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS) de la FAO i, enguany, la ciutat agafarà impuls per a sensibilitzar a la ciutadania de la necessitat d’una alimentació sostenible. En la web del CEMAS detallen les claus de les ciutats a la recerca d’una alimentació sostenible.

València és Capital Europea del Turisme Intel·ligent. València ha sigut triada al costat de Bordeus com a Capital del Turisme Intel·ligent pels seus avanços en sostenibilitat, accessibilitat, digitalització, patrimoni cultural i creativitat. Ací, pots veure la informació ampliada, que publica la Comunitat Europea en la seua web

T’animem que disfrutes de la ciutat com mai. Benvinguts i benvingudes a la València del 2022!