Published On: 15 de novembre de 2018Categories: Turisme

València, punt de trobada per als aeroports i aerolínies europees

El fòrum AviaDev Europe convertirà a la ciutat de València en l'epicentre de l'aviació regional del 3 al 5 de desembre.

El fòrum AviaDev Europe convertirà a la ciutat de València en l’epicentre de l’aviació regional del 3 al 5 de desembre.

El certamen reunirà Al Palau de Congressos a una trentena d’aeroports i prop de vint aerolínies de tota Europa. Serà a més un punt de trobada per a entitats turístiques, governs i proveïdors de la indústria aeronàutica per a estudiar com millorar la rendibilitat de les terminals regionals.

Temes com el futur dels aeroports regionals després de la liberalització de l’espai aeri, les claus de l’èxit d’una aerolínia regional, la cooperació entre aeroports i les seues stakeholders o com aprofitar les noves tecnologies i l’ús de dades en la indústria aèria, seran tractats per experts en la segona jornada del fòrum.

AviaDev Europe oferix a més dos tandes de cites professionals per a intercanviar experiències o establir col·laboracions futures entre els assistents al congrés, un sopar de gala en el Veles e Vents de la Marina de València i un concurs de paelles entre els participants.

 El programa social inclou visites guiades centrades en l’art urbà o el religiós, un recorregut en segway o un tast de vins en el celler més antic de la ciutat per a mostrar alguns dels principals atractius turístics de València.

Més informació en https://www.aviationdevelop.com