Published On: 8 de març de 2010Categories: Uncategorized

Valencia seu dels Programes de I+D de la UE

El Palau de Congressos de València es convertirà durant una setmana d´abril en la seu de debat del Pla de Recuperació Econòmic Europeu (European Economic Recovery Plan). Un fòrum que busca un nou acord sobre els sectors industrials vitals, tant els nous com els...

El Palau de Congressos de València es convertirà durant una setmana d´abril en la seu de debat del Pla de Recuperació Econòmic Europeu (European Economic Recovery Plan). Un fòrum que busca un nou acord sobre els sectors industrials vitals, tant els nous com els tradicionals, a fi de fomentar el creixement econòmic i la creació d´ocupació, amb el manteniment dels nostres elevats estàndards de qualitat de vida.

Durant dos dies s´abordarà la quarta conferència sobre el Sèptim programa marc d´IDT davall el títol: The European RTD Framework Programmes: From Economic Recovery to Sustainability. Este event serà l´esdeveniment principal del FP7: European Innovation and RTD Transforming Sectors Week. La Conferència està organitzada pel Centre per al Desenrotllament Tecnològic Industrial (CDTI) amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea durant el primer semestre de l´any.

Durant estos dies es tractaran els aspectes més rellevants de les noves iniciatives industrials relacionades amb la I+D europea que es desenrotllen en l´entorn del VII Programa Marco: les associacions Públic Privades (PPPs en les seues sigles en anglés) amb apartats sobre “Edificis energèticament eficients”, “Fàbriques del futur”, “Cotxe Verd” e “Internet del Futur”, punt clau de les inversions del pla de recuperació europeu.

Junt amb esta conferència s´inclouen nombroses reunions paral·leles, com a assemblees de les associacions industrials involucrades, l´Assemblea i el Fòrum d´Internet del Futur, així com altres jornades de plataformes tecnològiques com CELTIC (Cluster Eureka de Telecomunicacions) i NESSI (Plataforma Tecnològica Europea de Programari i Servicis i  diversos comités de Gestió.

El programa complet i les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la conferència:

http://www.r2sconference.eu/