Published On: 1 de octubre de 2020Categories: Espectacles

Victor Küppers torna a emocionar amb la seua ponència presencial ‘Vivir con entusiasmo’ en el nostre edifici

Implementem el protocol per garantir la seguretat dels assistentes, el ponent i l'equip

Ments Expertes aterra en el Palau de Congressos el 5 d’octubre

L’expert en motivació i desenvolupament personal Victor Küppers emocionarà, entretindrà i impactarà amb la ponència “Viure amb entusiasme”. I donarà les pautes sobre com gestionar les emocions, tindre la millor actitud possible, enfrontar-se a les pors actuals, superar situacions difícils i motivar-se a nivell personal i professional.

I la gran notícia és que ha triat com a escenari l’auditori principal del Palau de Congressos de València per a il·lusionar amb les seues paraules, mirades i els seus gestos. També amb els seus silencis. Es tracta d’una sessió de la qual Küppers diu no tindre la fórmula màgica, però amb la qual sí que pretendrà donar a conéixer la de l’èxit personal, gràcies al poder de l’actitud per a desenvolupar el màxim potencial de les persones.

Després de l’èxit de Sevilla, el 5 d’octubre torna a València el Tour Invencibles 2020, que organitza Ments Expertes pel territori nacional. A més, tot el públic podrà disfrutar d’esta xarrada en un edifici perfectament preparat en seguretat, amb estrictes protocols que garanteixen la seguretat de l’organització i els assistents.

Estem desitjant comptar amb el públic fidel, que una vegada més, acudirà per a no perdre’s cap detall. Si desitges obtindre més informació, pots fer-ho ací.

Aconsegueix la teua entrada