Published On: 27 de abril de 2015Categories: Uncategorized

XI Forum Multidisciplinari sobre la Malaltia Tromboembólica Venosa

Per a esta nova edició del XI Forum Multidisciplinari sobre la Malaltia Tromboembólica Venosa, que té lloc Al Palau de Congressos de València, l´organització ha volgut centrar-se en temes pràctics que preocupen a tots. Estos són la categorització de risc en la...

Per a esta nova edició del XI Forum Multidisciplinari sobre la Malaltia Tromboembólica Venosa, que té lloc Al Palau de Congressos de València, l´organització ha volgut centrar-se en temes pràctics que preocupen a tots. Estos són la categorització de risc en la fase aguda de l´ETV, les hemorràgies induïdes pel tractament i la duració del tractament anticoagulant.

Com en les anteriors edicions és voluntat dels organitzadors mantindre l´esperit multidisciplinari i promoure el protagonisme dels que han dut a terme línies d´investigació en ETV durant l´últim any. A més, com ja és habitual en esta trobada, s´afavorix la interactivitat entre ponents i audiència, limitant el nombre de diapositives i el temps de cada presentació a 10 diapositives i 10 minuts, respectivament.

Entre els ponents internacionals invitats es troben els doctors italians Matteo Giorgi Pierfranceschi de la Unitat d´Emergència de l´Hospital de Val D´Arda de Piacenza, i el Dr. Pierpaolo Doní Micco de Medicina Interna i Urgències de l´Ospedale Buonconsiglio Fatebenefratelli de Nàpols; i des de França la Dra. Isabelle Mahé de Medicina Interna del Hôpital Louis Mourier de Colombes, el Dr. Laurent Bertoletti de Medicina Interna i Terapèutica del Hôpital Nord Chu de Saint-Etienne i el Dr. Jean Philippe Galanaud de Medicina Vascular del Hôpital Saint Eloi de Montpellier.

El Forum está organitzat pel Grup de Malaltia Tromboembólica de la Fundació Espanyola de Medicina Interna (FEMI) i la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI) , amb l´auspici de la Fundació per a l´Estudi de la Malaltia Tromboembólica a Espanya (FUENTE) , la Societat de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) , la Societat Espanyola de Trombosi i Hemostasia (SETH) , el Capítol Espanyol de Flebología i Linfología (CEFyL) i la Societat Espanyola d´Angiologia i Cirurgia Vascular (SEACV).

Más informació i inscripcions a la pègina web oficial.