Published On: 2 de Agost de 2022Categories: Congressos

2.000 professionals en traumatologia i ortopèdia es reuneixen en el 59 Congrés SECOT

Els avanços en sostenibilitat per part de la ciutat i el Palau de Congressos han sigut un dels principals factors a l'hora de triar la seu

La SECOT consciència i anima als experts i expertes a compartir les seues experiències en “un edifici ecosostenible”

“Ens donem cita a València per a celebrar el nostre principal congrés, perquè reuneix totes les condicions que necessitem per al desenvolupament de l’esdeveniment. Les comunicacions i la ciutat són excel·lents. El clima, la gastronomia, la llum”. “El Palau de Congressos és diàfan i un espai ecosostenible”.

Són paraules del doctor Luis Ramos, president de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SECOT), que ens va visitar per a ultimar els detalls del 59 Congrés SECOT i, aprofitant la seua trobada amb els nostres companys i companyes de l’àrea d’Operacions, conversem amb ell. Ací, pots veure el vídeo íntegre.

“Us animem que participeu en la carrera SECOTÓN i us desplaceu amb bicicleta a totes les excursions que tenim programades”.

També, el president del congrés, Francisco Baixauli., posa l’accent en la mobilitat sostenible. Precisament des del Palau de Congressos animem als clients i clientes a desenvolupar esdeveniments sostenibles i a practicar la mobilitat sostenible, allotjant-se als hotels annexos a l’edifici. Ho expliquem en la Guia de Bones Pràctiques per a la Realització d’Esdeveniments Sostenibles, que et pots descarregar ací.

Tots dos tenen la sostenibilitat com una de les claus que abanderen el seu principal esdeveniment, que reunirà en el nostre edifici, a més de 2.000 experts i expertes en cirurgia ortopèdica i traumatologia, entre el 28 i el 30 de setembre.

I cada vegada són més els clients i clientes que busquen edificis emblemàtics i al seu torn aposten per la sostenibilitat, d’aquí ve que sorgisca una sinergia clara entre els seus equips i el del Palau de Congressos de València.

Durant el congrés, a més de compartir casos clínics, s’abordaran els avanços en teràpies biològiques i microcirurgia, així com els de la tecnologia en els processos clínics, realitat augmentada i navegació quirúrgica.