Published On: 17 de maig de 2021Categories: Congressos

El 43 Congrés Confederal d’UGT, l’esdeveniment esperat

Què suposa per a València este congrés multitudinari?

Molt! Et detallem les accions que impulsaran València en els pòxims dies

La sostenibilitat, tecnologia i innovació, experiència, Responsabilitat Social Corporativa, la ciutat. Per al Palau de Congressos de València, estos són els cinc pilars que consoliden la seua filosofia. Els que marquen l’activitat per a progressar en la recuperació de la indústria de reunions.

Si, a més, estos fonaments els veiem integrats en un congrés multitudinari com el que arriba hui a l’edifici, encara l’esperem amb més ganes d’èxit.

El 43 Congrés Confederal d’UGT, al qual assiteixen presencialment prop de 1.200 persones durant tres dies, aportarà majúsculs beneficis per a València.

Comença amb un congrés social, que es desenvoluparà i tindrà com a principal protagonista la ciutadania. Una exposició de Gallego i Rei; un monument faller de l’artista Marisa Falcó; un acte amb una taula debat en commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, a més d’il·luminar l’edifici amb els colors de l’arcoiris com a iniciativa solidària i dins de la contribució del Palau als ODS. Este esdeveniment multitudinari és un especial homenatge a la societat.

Posteriorment, ens endinsarem en el gruix del congrés, que generarà 2.192 pernoctacions i un impacte total (directe i induït) d’1.536.741 euros. A més de l’ocupació indirecta generada per l’esdeveniment, diàriament estaran treballant en el recinte unes 60 persones per a proveir els serveis d’audiovisuals, informàtica, neteja, personal auxiliar, vigilància, servei mèdic, traducció, fotografia, etc. Tots els serveis usats en la seu són 100% producció pròpia del Palau de Congressos.

I, per si no fora prou, este congrés pretén sensibilitzar a la societat en sostenibilitat. S’ha habilitat un espai d’Ecoembes, on destaca un contenidor groc per a reciclatge i una màquina recicles, que permetrà amb un sistema de devolució i recompensa, premiar el reciclatge de llaunes i ampolles de plàstic. A més, s’utilitzarà la cartelleria digital del Palau de Congressos, una app que ha creat per a la descàrrega virtual de continguts i cerca interactiva de sales i tots els estands estan construïts amb fusta reciclada.

Amb la celebració d’este gran esdeveniment, contribuïm a l’increment de negoci del turisme de reunions. La presencialitat de 1.200 assistents és la principal clau que avalarà la implantació de pràctiques segures en el recinte.