Published On: 18 de Agost de 2022Categories: Turisme

6 curiositats que fan única València

La gastronomia, el clima, com desplaçar-te de la manera més sostenible…

Com a valencianes i valencians que som de soca-rel coneixem amb detall la nostra ciutat, i us confessem que no hi ha dia en què no ens sorprengui. Amaga molts secrets i novetats, per això, l’estimem incondicionalment.

València és un dels atractius principals de les empreses organitzadores d’esdeveniments. ‘Bella’, ‘irresistible’, ‘entusiasta’, ‘amable’, ‘formidable’, ‘una de les millors ciutats del món per celebrar congressos’. Així la defineix el nostre públic nacional i internacional.

 

Descobreix les principals curiositats que la fan tan apassionant:

 

  • La sostenibilitat. Descobreix com et pots desplaçar per la ciutat reduint emissions. Et convidem a conèixer-la amb bicicleta o transport públic. Mira ! _
  • La seva gastronomia, de gran importància internacional . A més de ser la ciutat originària de la paella i acumular la Comunitat Valenciana gairebé una trentena d’estrelles Michelin , alberga el Centre Mundial per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS , una iniciativa de l’Ajuntament de València que es va gestar al nostre edifici amb el suport tècnic de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO).
  • Avantguarda+història . València aglutina només al centre de la ciutat art romà, àrab, gòtic, modernista i contemporani. La història es barreja amb els edificis més avantguardistes de la ciutat. El Palau de Congressos de València , dissenyat per Norman Foster o la Ciutat de les Arts i les Ciències, de Calatrava, són els més representatius de l’art contemporani de la ciutat.
  • Actualment ofereix més de 300 dies de sol cada any.
  • Les vuit platges, totes de fàcil accés, abasten gairebé 20 quilòmetres de costa.
  • Ruta de la Seda . Sabies que la ciutat forma part de la Ruta de la Seda, un programa de la UNESCO per promoure el turisme sostenible i conservar el patrimoni d’aquest trajecte històric?

Però València és molt més. La vols conèixer una mica més? Aquí