Noticies recents

 • Published On: 13 de Juliol de 2023

  El tindre a disposició la cartelleria digital ens dona molt dinamisme. A tothom li encanta l’edifici; la bona energia que transmet per la quantitat de llum natural que tenim, l’espai verd voltant, la disposició i l’arquitectura. Sempre que hem d’organitzar un esdeveniment de la comunitat radiològica, pensem de seguida en el Palau de Congressos

 • Published On: 29 de maig de 2023

  És d’agrair que es potencien dietes cardiosaludables, mediterrànies i on es mesura la qualitat i sobretot adaptades a les necessitats reals del congrés

 • Published On: 3 de Juliol de 2019

  No es la primera vez que organizamos un congreso aquí, ya que este palacio tiene unas características especiales. Animo a aquellos que quieran organizar un congreso que utilicen estas instalaciones. Son modernas y muy adecuadas para cualquier reunión científica.

 • Published On: 19 de juny de 2019

  ‘La capacitat organitzativa del congreso ens permet fer totes les activitats de forma paral·lela i donar servei no solamente als congressistes sinó a la indústria farmacèutica, el motor de la ciència i del progrés’.

 • Published On: 3 de juny de 2019

  Organitzar un congrés en un palau que ha rebut en dos ocasions el Premi com a Millor Palau de Congressos del món, és una garantia que tot va eixir bé. Quan em van proposar organitzar Interpore a Espanya, estavaclar que l’únicaopció seria fer-ho ací.

 • Published On: 21 de maig de 2019

  L’elecció del Palau de Congressos com a seu del simposi ha estat clau. Els assistents es mostren admirats i estan molt satisfets amb la qualitat i els serveis que estan rebent. La impressió està sent molt positiva i és molt probable que això puga ajudar-nos a aconseguir portar congressos similars a la ciutat.

 • Published On: 21 de maig de 2019

  Dins dels espais que vam vore a València per a realitzar este esdeveniment, el Palau de Congressos era el que més s’adaptava a les nostres necessitats i a més, ens trobem amb una magnífica disponibilitat per part de tot l’equip. 

 • Published On: 21 de maig de 2019

  València reuneix totes i cadascuna de les possibilitats hoteleres, gastronòmiques, el clima, magnífic i, bé, i tenint un Palau de Congressos com el que tenim hui, què més es pot demanar. 

 • Published On: 21 de maig de 2019

  El Palau de Congressos té una versatilitat que no en tenen altres llocs, amb una proximitat a l’aeroport i al centre de la ciutat, i una àmplia oferta hotelera molt pròxima al Palau.

 • Published On: 21 de maig de 2019

  Una de les raons principals per les quals decidírem organitzar el nostre congrés anual a València és l’existència d’aquest Palau de Congressos, que té unes magnifiques instal·lacions per a acollir congressos. Tots els participants que han arribat a València estan molt impressionats.