Published On: 17 de octubre de 2023Categories: Destacada

En el Palau de Congressos de València celebrem el dia de l’alimentació amb ESTE INCREÏBLE LLIBRE DE RECEPTES!

Reunint SABORS. 360º EN ES EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES MEDITERRÀNIES

Enguany, amb motiu del 25é aniversari, en el Palau de Congressos de València hem posat en marxa un projecte basat en la innovació i en el coneixement que integra la Gastronomia 360é amb el concepte One Health (“Una Sola Salut”) en l’àmbit del turisme de reunions; hem creat este increïble llibre de receptes per a tu.

La idea és crear una experiència culinària que siga memorable, emocional i que oferisca una comprensió més profunda de la relació entre el menjar, les persones i la cultura. I tot això en el marc del desenvolupament de l’activitat congressual, un sector en el qual la gastronomia és un dels factors clau en l’experiència de l’assistent. Cal destacar que l’expressió Gastronomia 360é s’utilitza per a descriure una experiència culinària completa i holística que abasta tots els aspectes relacionats amb el menjar, des de la seua preparació, fins a la seua presentació i consum, així com la cultura, l’ambient i les emocions associades amb ella.

Reunint sabors incorpora en el seu plantejament la necessitat d’unir salut i sostenibilitat en l’àmbit de la gastronomia del turisme de reunions. Projectes com este llibre són una excel·lent mostra de com una institució sap no sols adaptar-se i mirar al futur, sinó fer-lo de manera col·laborativa i transparent, perquè altres persones i entitats puguen beneficiar-se de la seua experiència, inspirar-se i fins i tot millorar-la.

Respecte a l’altre pilar d’este projecte, en el Palau de Congressos incorporem l’enfocament integrador i unificador conegut com One Health. Esta concepció de l’alimentació es basa en les denominades ‘7 S’, que engloben conceptes com: Segura, Sostenible, Saludable, Satisfactòria, Social, Solidària i Sobirania Alimentària.

El llibre ha sigut impulsat pel CEMAS, la Fundació Lluís Alcanyís, la Universitat de València i el Palau de Congrés de València. Tot això formant part del Pla BonProfit (Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica) l’agenda tècnica de la qual està sent impulsada des de l’IVIA i comptant també amb l’absoluta implicació de Gurmet Servei d’àpats, proveïdor exclusiu del Palau de Congressos.

Comença a gaudir amb la nostra gastronomia i feix que els teus plats es convertisquen en un autèntic record ple d’experiències.