Published On: 11 de febrer de 2021Categories: Corporatiu

Hem renovat les certificacions de Sistema de Gestió Mediambiental i de Qualitat!

El Palacio de Congresos sigue avanzando en su esfuerzo por la calidad en la gestión y el desarrollo sostenible

Et detallem en què ha consistit la nostra última auditoria de qualitat i mediambiental

Prova superada! El Palau de Congressos de València ha completat amb èxit l’auditoria de seguiment de les certificacions del Sistema de Gestió de la Qualitat ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 del Sistema de Gestió Ambiental. Esta eina de gestió avalua l’eficàcia del nostre sistema de gestió de qualitat conforme als requisits establerts, amb l’objectiu d’establir i millorar els procediments operatius, estàndards de qualitat, avaluar els riscos i aconseguir així la millora contínua.

Després d’una revisió intensa i minuciosa de tots els procediments i instruccions del Palau de Congressos conforme als requisits de les normes, hem obtingut un resultat satisfactori en la verificació del compliment de les normes i el seu grau d’implantació en tots els àmbits de l’organització.

La certificació en la norma ISO 9001:2015 acredita la qualitat del nostre sistema de gestió, que ajuda en la millora continuada de l’acompliment i ens situa com a entitat de referència respecte a un model universal. Mentre que la norma ISO 14001:2015 avala el compromís de l’equip amb el medi ambient, gràcies a la minimització dels impactes i la gestió sostenible dels recursos. El que es tradueix en un pas més, en la cura de l’entorn, implicant a tots els agents que intervenen en la nostra activitat.

Les auditories de SG Qualitat ISO 9001 i SG Ambiental ISO14001 han evidenciat que la línia d’actuació adoptada pel Palau en la gestió de recursos és correcta i aconsegueix l’equilibri necessari per a compatibilitzar l’activitat congressual, amb el respecte al medi ambient, fomentant un desenvolupament sostenible. D’esta manera, contribuïm al posicionament de la nostra seu com a entitat socialment responsable i al fet que València continue sent un referent en qualitat i gestió mediambiental i un destí preferent en el sector del turisme de negocis, constituint un element diferenciador, principalment en l’àmbit internacional.

En pròximes dates està previst sol·licitar i emprendre l’auditoria per a obtenir el certificat justificatiu que el Palau de Congressos de València compleix amb els requisits de la norma UNEIX 187004:2008 i continuar amb la marca i el segell de la Q de la Qualitat Turística. Este segell de qualitat està destinat a evidenciar i demostrar el nivell de qualitat emprat en el desenvolupament de la nostra activitat congressual, més concretament en relació amb els nostres serveis i instal·lacions.