Published On: 15 de abril de 2019Categories: Corporatiu

La AECC distingueix la nostra labor de RSC

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) premia al Palau de Congressos de València en la seua contribució voluntària a la millora social de l'associació.

L’AECC premia al Palau de Congressos de València en la seua contribució voluntària a la millora social de l’associació. 

La AECC ha reconegut el suport que des de 2017 porta oferint el Palau de Congressos de València. Entre altres esdeveniments, el recinte ha col·laborat desinteressadament en l’I Congrés de la Comunitat Valenciana de Persones amb Càncer i Familiars, el qual va tindre lloc el 8 i 9 de febrer de 2019.

Esta labor de Responsabilitat Social Corporativa va ser reconeguda durant la celebració de l’Assemblea General Ordinària Provincial de la AECC, reunida el passat 14 d’abril. El guardó va ser rebut per Sylvia Andrés, directora gerent del Palau, qui va afirmar: “ens enorgulleix enormement el ser homenatjats per una associació com l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El nostre objectiu és ‘ajudar a ajudar’ i no hi ha millor recompensa i motivació, que el veure com les nostres accions contribueixen al benefici de les persones i de la societat en general”.

El Congrés de Persones amb Càncer i Familiars, que va reunir 1.100 persones, va tindre com a propòsit aportar una visió de 360 graus sobre la patologia del càncer i els últims avanços en recerca, i va congregar especialistes de reconegut prestigi com els oncòlegs Ana Lluch, Vicente Guillem, Adela Cañete i Antonio Llombart, així com especialistes en salut pública, psicòlegs, investigadors, nutricionistes, infermers i testimonis de pacients i familiars.

A més, entre els objectius que es van abordar en este esdeveniment, van destacar el de tractar tots els aspectes de la patologia del càncer: des de la seua situació, incidència i perspectives d’evolució, fins als aspectes més humans, tractant de bandejar tots els mites que encara existeixen al seu voltant.

En paral·lel al programa científic, es van desenvolupar punts de trobada per a persones i familiars que estan passant pel procés, mitjançant activitats satèl·lit d’interès per a ells, com les cures de la pell o del cuidador, estimulació cognitiva o recursos socials.

Durant l’any passat, el recinte congressual també va col·laborar en la presentació de l’IV Circuit RunCáncer-AECC València 2018, en la qual van participar 69.000 persones, i en el lliurament de dorsals en la carrera ‘València Contra el Càncer’, amb més de 10.000 inscrits. La recaptació de totes dues accions va ascendir a gairebé 360.000 euros i va ser destinada íntegrament a projectes de recerca oncològica.