Published On: 2 de març de 2020Categories: Corporatiu

El nostre edifici brilla amb tecnologia LED

El Palau de Congressos reforça el seu compromís amb els ODS de Nacions Unides

Les noves lluminàries minimitzen l’impacte mediambiental i augmenten la nostra competitivitat.

La tecnologia LED ha arribat al Palau de Congressos de València per a quedar-se. Hem acabat la segona fase de la instal·lació de lluminàries LEDS en el nostre edifici, en la qual hem canviat la il·luminació de la marquesina exterior, l’àrea d’exposició, el Saló Multiusos 2 i les escales nord i sud. La conversió a este sistema d’il·luminació intel·ligent ja s’havia iniciat en una primera fase amb la substitució de l’enllumenat escènic dels auditoris i gràcies a la nova inversió, actualment el 70% de les lluminàries del Palau ja són LED i tenim previst que a curt termini estiga finalitzat el 100%.

La nostra estratègia es basa, per tant, en la innovació i la sostenibilitat, en línia amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) les Nacions Unides, i en el nostre propòsit de reforçar l’impuls inversor ambiental. Un 40% de les inversions realitzades són sostenibles i està previst que permeten un estalvi d’aproximadament 1 milió de kWh en el consum de l’exercici 2020.

Mitjançant este sistema d’il·luminació intel·ligent, controlem les lluminàries punt a punt a través d’una App des de qualsevol dispositiu: telèfon mòbil, tauleta o PC, la qual cosa genera un major confort en els nostres assistents, que cada vegada demanden més experiències sostenibles en els esdeveniments, amb el mínim impacte mediambiental.

En tindre major durabilitat i oferir menor consum, redueixen de manera notable el cost de manteniment per reposició de llums fosos, sobretot, en les zones elevades que requereixen el lloguer d’elevadors o complexos sistemes d’elevació de l’edifici. A més, el control i l’automatització de les llums està preparat per a detectar la llum exterior que rep i mantindre sempre en la zona la mateixa il·luminació general, regulant automàticament la seua intensitat.

Per a ampliar la informació, podeu consultar esta nota de premsa.