Published On: 10 de abril de 2024|

El Palau de Congressos de València reforça el seu compromís amb la inclusió

El Palau de Congressos de València, juntament amb Best Way i Fundació Amigó, obrin les seues portes per a la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social

El Palau de Congressos de València continua apostant per la inclusió, buscant promoure la igualtat d’oportunitats per a contribuir a la millora de la societat. Per a això, compta amb una nova empresa proveïdora de personal auxiliar, Best Way, que incorporarà en l’equip a persones en risc d’exclusió social.

A més de la seua destacada reputació en el sector, Best Way ha establit una aliança estratègica amb la Fundació Amigó, una organització de llarga trajectòria dedicada a la transformació social i individual de persones en risc d’exclusió social, especialment centrada en joventut i les seues famílies. Aquesta acció a més d’enriquir les nostres operacions i serveis fomenta la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat.

A través d’aquesta aliança, el Palau de Congressos de València ofereix a persones en risc d’exclusió social l’oportunitat d’accedir al món laboral. Aquesta col·laboració reflecteix els nostres valors compartits de responsabilitat social corporativa i ens permet contribuir significativament al benestar de la nostra comunitat.

En paraules de Paula Llobet, presidenta del Consell d’Administració del Palau de Congressos i regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, “el Palau és una seu inclusiva que promou la transició al mercat laboral de persones en risc d’exclusió, creant finestres d’oportunitat per a joves que s’enfronten a barreres invisibles de la nostra societat com la creació d’estereotips i biaixos”.

Així mateix, Sylvia Andrés, directora gerent del Palau de Congressos de València apunta que el Palau està compromés a servir d’exemple i palanca transformadora de la societat a l’hora de donar oportunitats i visibilitzar a col·lectius vulnerables, augmentant les opcions per a l’accés laboral d’aquests perfils”.

Aquesta iniciativa s’uneix a unes altres que ja s’estan duent a terme, com la participació de persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual en el servei de restauració, gràcies a l’aliança de Gurmet Servei d’àpats i Esdeveniments i la Fundació Asindown. D’aquesta manera, el recinte és model de referència en sostenibilitat dins de l’àmbit del turisme de reunions i manté el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i, en concret, la seua contribució al ODS 10 de reducció de les desigualtats.