Published On: 19 de maig de 2015|

Els últims avanços en coloproctologia es presenten al Palau de Congressos de València

El recinte valencià acollirà del 20 al 22 de maig la XIX Reunió Nacional de la Fundació Associació Espanyola de Coloproctologia, en la que participaran més de 500 assistents

El recinte valencià acollirà del 20 al 22 de maig la XIX Reunió Nacional de la Fundació Associació Espanyola de Coloproctologia, en la que participaran més de 500 assistents per a abordar entre altres matèries, les últimes tendències en diagnòstic i tractament de la patologia colorectal” Mig miler de participants, en la seua gran majoria especialistes en cirurgia, es reuniran Al Palau de Congressos de València des de dimecres que ve 20 de maig per a assistir a la trobada nacional més important de l’Associació Espanyola de Coloproctología (AECP), una de les societats científiques que ha obtingut major auge dins de la Cirurgia General i Digestiva.

Esta trobada, que compta amb una consolidada trajectòria, atraurà a nombrosos experts nacionals i ponents internacionals, principalment europeus i nord-americans, amb els que els professionals podran compartir experiències i línies d’investigació. La celebració d’este esdeveniment coincidix enguany amb la celebració del 50 aniversari de la Fundació AECP i en esta edició el Dr. Willem Bemelman, professor de l’Academic Medical Center a Amsterdam, serà distingit com a Membre d’Honor de la FAECP.

El programa científic del congrés, el Comité Organitzador Del Qual està presidit pel Dr. Juan García Armengol (codirector del Centre Europeu de Cirurgia Colorectal. Unitat de Coloproctología de l’Hospital 9 d’Octubre) i el Dr. Blas Flor Lorente (Professor Associat de Cirurgia de la Universitat de València. Unitat de Coloproctología i Laparoscopia de La Fe. Hospital Quirón), arreplega nombrosos temes d’interés que abordaran des de les complicacions i rehabilitació en cirurgia Colorectal, incontinència anal, colitis ulcerosa i Malaltia de Crohn o càncer de còlon entre altres. El congrés serà precedit per un curs de Cirurgia Colorectal avançada en directe en l’Hospital Universitari i Politècnica La Fe i a més s’impartirà un curs de Coloproctología per a 200 metges d’Atenció Primària.