Published On: 4 de març de 2015|

Més de 1.500 dermatòlegs europeus es donen cita al Palau de Congressos de València

Després de les últimes edicions de Cracòvia i Belgrad, l'Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereología ha triat per primera vegada en la seua història a València per a celebrar el 12th European Academy of Dermatologists and Venereologists Spring Symposium

Després de les últimes edicions de Cracòvia i Belgrad, l’Acadèmia Europea de Dermatologia i Venereología ha triat per primera vegada en la seua història a València per a celebrar el 12th European Academy of Dermatologists and Venereologists Spring Symposium. Esta important reunió estarà presidida pel doctor Eduardo Nagore, cap clínic del Servici de Dermatologia Mèdic Quirúrgica de l’Institut Valencià d’Oncologia, i reunirà a més de 1.500 especialistes de tota Europa Al Palau de Congressos de València. L’esdeveniment, que es desenvoluparà durant 4 dies, del 5 al 8 de març de 2015, atraurà als experts de major renom en esta matèria i generarà prop de 4.300 pernoctacions en la ciutat i un impacte econòmic aproximat de 2,5 milions d’euros.

Encara que el palau valencià ja havia acollit amb anterioritat reunions d’àmbit nacional com el XXVIII Congrés Nacional de Dermatologia i Venereología, en esta ocasió especialistes provinents d’Itàlia, França, Gran Bretanya, Bèlgica, Finlàndia o Àustria entre multitud de països europeus, seran partícips d’un nou format de Reunió que l’Acadèmia Europea ha anunciat per a este congrés. Per exemple, s’inclouran, “Reviews and Updates” (Revisions i actualitzacions) destinades a especialistes experimentats però que per la seua dinàmica laboral no estan en constant contacte amb els últims avanços o els temes més candents. Estes sessions posen el focus en l’histopatología, patofisiología i tractaments a majors i més complexos nivells. D’altra banda, es realitzaran “Educational Classes” (Sessions educacionals) dirigides a residents i estudiants en pràctiques que se centraran en revisions clíniques, diagnòstics de base i tractaments del dia a dia.

A més, es realitzaran sessions, What’s New, i comunicacions lliures sobre diversos temes com a lesions i pigmentació, càncer, malalties inflamatòries, psoriasi, malalties infeccioses, incloent les infeccions de transmissió sexual (ITS) i el VIH, dermatosi facial, al·lèrgies, tumors anexiales, èczema, cosméticos/antienvejecimiento i láseres.

Tots estos temes seran tractats des de distints enfocaments i perspectives depenent del nivell i l’estructura de la sessió. Entre els assistents, els més distingits experts en dermatologia, venereología i altres disciplines afins ajudaran a la creació d’un ambient òptim per a obtindre el màxim rendiment i afavorir la interacció entre grups d’investigació europeus, així com estimular el desenvolupament continu de la dermatologia en tota Europa.

Este acte és un dels congressos sanitaris més importants que el Palau de Congressos de València acollirà durant este exercici, entre els que es troben el XXVI Congrés de la Societat Espanyola de Diabetis, l’International Headache Congress, el 37 Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària, la Reunió Nacional de l’Associació Espanyola d’Hematologia i Hemoterapia o el 60 Congrés de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària, només estos esdeveniments s’espera que atraguen a València prop de 10.000 professionals enguany.

Sobre la European Academy of Dermatologists and Venereologists

Fundada en 1987, l’European Academy of Dermatologists and Venereologists s’ha convertit en la primera organització professional a Europa en el sector de la Dermato-Venereología. Els seus objectius són: millorar la qualitat de l’atenció al pacient, educació mèdica contínua per a tots els professionals europeus i funcionar com a portaveus de l’especialitat i els pacients. La participació s’ha ampliat a totes les àrees d’Europa i s’han desenvolupat aliances amb altres organitzacions.