Published On: 8 de març de 2019Categories: Turisme

Oferta d’activitats en València

València disposa d'una àmplia oferta d'activitats durant tot l'any

València disposa d’una àmplia oferta d’activitats durant tot l’any. L’oci en la ciutat no es limita a una època estival

El Miquelet

La torre campanar de la catedral de Santa Maria és un Bé d’Interés Cultural en què, després de pujar els seus 207 escalons, és possible disfrutar d’una panoràmica impressionant de València i els seus voltants.

Albufera

El parc natural de l’Albufera és una llacuna de gran valor ecològic, ja que en ella es troben espècies en perill d’extinció. Passejar per ella amb barca és una gran manera de disfrutar del paisatge mentres captures el moment prenent fotografies.

Jardí Botànic

El Jardí Botànic de la Universitat de València acull activitats durant tot l’any i és una oportunitat de recórrer els continents a través de la seua biodiversitat des del mateix casc històric de la ciutat.

Museus

La col·lecció de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) compta amb un fons de 11.322 obres de pintura, escultura, dibuix, fotografia i vídeo. Així mateix, el museu també acull exposicions temporals. Quant a les exposicions del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) , se servixen dels objectes per a expressar les idees que han fet possible el món modern i al·ludixen als sentits i les emocions.

Respecte al Museu de Belles Arts de València, compta amb un ampli fons de pintures, dibuixos i gravats. Fundat fa dos segles, és un referent a la Comunitat Valenciana.

El Centre del Carme arreplega una gran varietat de pràctiques artístiques representatives com a arts visuals i arts escèniques experimentals, així com disseny, edició i inclús altres branques de pensament com la sociologia o l’arquitectura.

Llotja de la Seda

Esta edificació, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, és un símbol de la prosperitat de València durant el seu Segle d’Or. A més, es tracta d’una obra mestra del gòtic civil valencià. Mercat Central Este edifici, representatiu del modernisme valencià, reunix a 300 comerciants i mobilitza a 1.500 persones diàriament. La plaça en què se situa ha tingut una vocació comercial des de l’Edat Mitjana, ja que també acull la Llotja de la Seda.

Museu Faller

La seua col·lecció la forma el Ninot que, des de 1934, s’indulta del foc per votació popular. Així mateix, és possible trobar cartells, fotografies i, en definitiva, exposicions d’artistes fallers.

Platges urbanes

València compta amb una gran varietat de platges que la convertixen en una ciutat privilegiada. Al nord es troben la platja de la Malva-rosa i el Cabanyal, unides pel Passeig Marítim. En la temporada més càlida, als seus habituals servicis se suma la diversa oferta de restauració i oci. Situades en el Parc Natural de l’Albufera, al sud, estan les platges de Pinedo, l’Arbre del Gos, el Saler, La Garrofera i el Recatí-Perellonet. Quant a la Devesa, es tracta de l’única platja salvatge que es troba dins del municipi.