Published On: 25 de març de 2021Categories: Corporatiu

El Palau de Congressos, pioner en verificar i certificar la petjada de l’activitat

Et comptem com funciona l'Etiqueta Digital de Turisme Sostenible que hem implementat en el nostre edifici

Forma part d’un projecte pilot pioner en sostenibilitat a nivell mundial

València és un referent mundial en sostenibilitat i està preparat per a dissenyar el futur a través d’una estratègia que aposta per la innovació i competitivitat, tenint l’agenda 2030 com el marc de referència de les seves accions.
Un dels reptes més importants en sostenibilitat als quals s’enfronta la ciutat és la descarbonització de l’economia i el Palau de Congressos de València s’ha sumat al projecte pilot impulsat per l’Ajuntament de València i dut a terme per Global Omnium, en el qual pretén contribuir al fet que València siga un de les destinacions turístiques neutre de carboni a nivell mundial.

Per això, forma part d’un projecte pilot dins de l’estratègia de turisme sostenible de València. Un gran repte social, econòmic i mediambiental.

Un projecte amb tecnologia blockchain
Este projecte es basa en les etiquetes intel·ligents que fonamenten la seua potència en la tecnologia blockchain, la qual que verifica i certifica la petjada de l’activitat turística en temps real. Es tracta d’una estructura de càlcul en cinc nivells el que permet desglossar la informació fins al nivell que es desitgi i es mostren tots els elements que repercuteixen directa i indirectament en les emissions generades. Esta etiqueta mostra la informació més rellevant sobre el procés de gestió, control i reducció d’emissions de carboni de l’activitat, podent-se personalitzar i parametritzar de manera fàcil, contínua i immediata.

Un compromís global en sostenibilitat en el qual el Palau de Congressos contribueix al desenvolupament d’un model de turisme inclusiu i integrat, sostenible i responsable.