Published On: 28 de febrer de 2022Categories: Corporatiu

4 pilars estratègics en els quals se sustenta el Palau de Congressos

Et contem les nostres línies d'actuació basades en els pilars estratègics

Generar experiències úniques, la sostenibilitat com a referent, la innovació i l’eficiència en el servei al client són els nostres pilars

El Palau de Congressos de València es va crear per a adaptar-se a tots els temps. La resistència i la versatilitat dels seus materials de la seua estructura, com és el formigó, fan de l’edifici un lloc perdurable, que evoluciona amb fermesa amb el pas dels anys.

Si partim d’este concepte arquitectònic, els pilars van quedar perfectament falcats des que es va col·locar la primera pedra de l’edifici. I molt aviat, el que va començar com un concepte propi de l’arquitectura, va passar a integrar-lo l’equip del Palau de Congressos com a part de la seua filosofia.

Tant és així que el seu Pla Estratègic 2021-2023 s’articula amb fermesa en quatre pilars estratègics, que són la creació d’experiències úniques, la sostenibilitat com a referent, la innovació i l’eficiència en el servei al client. Quatre eixos fonamentals que s’implementaran a través de nombroses línies d’actuació que hem posat en marxa enguany.

Mitjançant les nostres activitats, generarem un impacte econòmic que aporte valor a la nostra ciutat, basant-nos en els principis de rendibilitat, competitivitat i eficiència. Per a això, continuarem el nostre treball, però amb un nou concepte: l’era de l’experiència, amb l’objectiu de despertar les emocions en els nostres públics.

Durant 2022, també apostarem per la competitivitat de l’equip, millorarem la gestió amb els nostres públics, crearem noves solucions en el nostre laboratori d’innovació i presentarem les innovacions més recents en fòrums l’objectiu dels quals serà donar a conèixer les últimes tendències a organitzadores i organitzadors d’esdeveniments, de la mà dels nostres aliats estratègics, anticipant-nos a proporcionar una oferta integral de serveis.

A més, continuarem impulsant la digitalització per a millorar l’experiència, potenciant les accions que promouen el nostre compromís amb els ODS i fomentant la transformació d’esdeveniments en experiències sostenibles.

I l’any no ha fet més que començar! T’agradaria conèixer amb més detall quines són les línies d’actuació del nostre pla estratègic en 2022? Et convidem a descobrir-lo en este vídeo.