Published On: 3 de febrer de 2021Categories: Corporatiu

Què espera de 2021 l’equip de Palau de Congressos de València?

Reforçar el nostre compromís amb la societat, crear experiències noves, acostar distàncies … Et presentem el nostre autoretrat!

L’equip reflexiona sobre quines aptituds han aflorat durant la pandèmia i les seues expectatives per als pròxims mesos

Amb l’any que portem a l’esquena i el que acabem d’arrancar, l’equip del Palau de Congressos de València dissenya este retrat. Autoretrat, diríem!

En primer lloc, deixem arrere 2020, un any complicat, però interessant alhora, després de posar-nos a prova la pandèmia i marcar de ple la nostra activitat. Però malgrat les adversitats dels nous temps, tanquem desembre mantenint el 77% de l’activitat que teníem al març, 93 candidatures d’esdeveniments presentades (més de la meitat, durant la pandèmia) i 17 guanyades. I ens dona ales per a afrontar 2021.

Ho constata en primera persona la nostra directora, Sylvia Andrés, qui lidera amb gran optimisme i confiança l’equip, al costat dels aliats estratègics. ‘Hem eixit reforçats, aflorant amb més intensitat que mai les aptituds de cada membre de l’equip, com la creativitat, perseverança, versatilitat, cohesió, el compromís i afany de superació. És un vertader orgull per a mi pertànyer a ell”.

I de 2021… Què esperem?

Les companyes i companys del Palau de Congressos vos compten les seues il·lusions i propòsits: “esperem ser capaços d’acostar distàncies”, “superar la pandèmia”, “continuar treballant en els projectes que ens permeten estar superpreparats de cara al segon semestre, en el qual l’activitat tornarà a poc a poc a ocupar el nostre dia a dia” i “tornar a reunir-nos sense restriccions, poder moure’ns, entrar i eixir lliurement, però amb seguretat”.

La situació actual ens fa conscients de les limitacions, però també de la necessitat del presencial: “som socials per naturalesa i la major causa de felicitat és gaudir de l’amistat i de les relacions personals”. No es perd la confiança que l’avanç del 2021 ens acoste al que teníem, “recuperar el ritme en l’activitat i sentir les bones vibracions de la gent que es troba en un esdeveniment”, “tornar a crear històries que emocionen i inspiren” i “anticipar-nos a nous escenaris que estan per arribar”. Esperem, en definitiva, “que siga l’any on, de debò, puguem aconseguir un poc de normalitat i es materialitzen les ganes que sabem que tenen els nostres clients, de fer esdeveniments.”

I per a això, no dubtem a continuar desenvolupant la nostra labor, “reforçant l’esperit d’equip“, “el compromís amb el nostre entorn”, “contribuint a fer un món més feliç”, i confiats que la ciència i la tecnologia, les idees i els avanços de la qual tantes vegades es debaten en el nostre espai, ens ajudaran a aconseguir-lo.

Si voleu conéixer-nos un poc més, ací.