Published On: 28 de gener de 2019Categories: Turisme

Què fer en València amb xiquets

Celebrar un congrés en València dóna l'oportunitat de descobrir una ciutat amb segles d'història i múltiples activitats interessants

Celebrar un congrés en València dóna l’oportunitat de descobrir una ciutat amb segles d’història i múltiples activitats interessants. 

Encara que les agendes dels esdeveniments deixen un marge de temps molt ajustat per a disfrutar-la, sempre és possible tornar en família i aprofitar la seua àmplia oferta. Des de Palau de Congressos hem realitzat una xicoteta llista d’alguns dels llocs imprescindibles per a visitar en família.

Història

Visitar en família edificis emblemàtics com les Torres de Serrans, les Torres de Quart, el Palau de Cervelló o el Palau del Marqués de Dos Aguas és una oportunitat de descobrir la residència de personatges il·lustres de segles passats i construccions característiques de la ciutat.

Tampoc poden quedar fora les restes arqueològiques que acull el museu de l’Almoïna, l’edifici mudèjar denominat Baños del Almirante o, amb una impressionant decoració barroca, l’església de San Nicolás.

Bioparc

Este parc d’animals dóna l’oportunitat de veure animals de diferents parts del món com si els i les visitants es trobaren en el seu hàbitat original. En definitiva, recrea en l’interior de València, sense barreres a la vista, llocs llunyans habitats per espècies en perill d’extinció.

Ciutat de les Arts i les Ciències

La Ciutat dels Arts i els Ciències de València és un complex que acull l’Oceanogràfic, el major aquari d’Europa. A més, inclou l’Hemisfèric, que oferix projeccions digitals; el mirador denominat Umbracle; el centre interactiu del Museu dels Ciències, el Palau de les Arts Reina Sofía i l’Àgora.

De passeig pel riu Túria

El llit del riu Túria s’ha convertit en el parc urbà d’Espanya apte tant per als amants de l’esport com per a vullguen deixar-se portar per un recorregut molt especial per la impressionant oferta cultural, mediambiental i d’oci que ho componen.

El parc de Capçalera se situa en el seu llit històric i continua el cinturó verd del jardí del mateix nom, amb àrees d’impressionants vistes i un llac. Quant a la gran escultura de Gulliver de 70 metres, és un parc infantil amb tobogans, rampes i escales en què els i les més xicotets poden passar-ho en grande… encara que pareguen diminuts al costat d’esta obra. Meravellosos jardins i els monumentals edificis jalonen tot l’itinerari del Túria i oferixen una nova forma de veure la ciutat que permet descobrir la riquesa patrimonial i natural de València a través del seu riu i de la seua història.

Jardins de Vivers

Estos amplis jardins compten amb engrunsadores i una esplanada on se celebren durant l’any diverses activitats per a xiquets i xiquetes. A causa de la seua història, valor cultural, ecològic i paisatgístic; extensió i diversitat d’espècies, se li pot considerar el jardí més emblemàtic de València.

Els anteriors són alguns dels llocs més emblemàtics per a visitar en família, però València compta amb molt més per descobrir.