Published On: 30 de juny de 2022Categories: Corporatiu

T’animem a fer memòria del que vas viure (i vam viure) en 2021

La presencialitat, el fiançament dels pilars estratègics i l'esdeveniment de la càpsula del temps s'emporten tot el protagonisme de l'any

La presencialitat, el fiançament dels pilars estratègics i l’esdeveniment de la càpsula del temps s’emporten tot el protagonisme de l’any

2021 va ser un any intens, en el qual l’equip del Palau de Congressos el recordarà com el de la reconstrucció, el de la reinvenció, el de la remuntada. Van ser 12 mesos en què la presencialitat va aconseguir afermar-se de nou i en els quals els clients i clientes vau tornar a l’edifici per a descobrir noves experiències que ofereix el cara a cara dels esdeveniments en viu.

Alguns de vosaltres i vosaltres ens vau transmetre, després de celebrar l’esdeveniment en l’edifici, la vostra satisfacció, com les paraules que ens va deixar el president del comité organitzador de l’III Congrés Interdisciplinari de Genètica Humana, Javier García-Planells, de les quals estem profundament agraïts.

“L’avantatge de la presencialitat és que hem aconseguit un volum d’assistents que, probablement, no hi hauria a nivell online i, sobretot, la interacció personal. És l’única manera d’establir grans relacions a nivell personal professional i científic, com estem comprovant en este esdeveniment”.

En este post, et convidem a recordar l’any passat, després d’aprovar el Consell d’Administració la Memòria de 2021, en la qual la nostra activitat va generar uns ingressos que van duplicar els de l’any anterior i l’agenda va registrar un total de 84 esdeveniments i 50.925 assistents. D’ells, 19 van ser congressos i convencions, sent el 90% d’àmbit nacional i internacional. A més, presentem 89 candidatures de grans esdeveniments, que han contribuït a enfortir la cartera actual i futura.

2021 va ser possible gràcies a la vostra confiança i a l’assentament dels nostres pilars estratègics: la digitalització, competitivitat i sostenibilitat. Uns eixos que han aconseguit impulsar de nou al Palau de Congressos com una seu referent i competitiva a nivell nacional i internacional. Com a símbol del nostre compromís amb la sostenibilitat vam crear una càpsula del temps, fabricada amb vidre reciclat, que omplim amb desitjos i compromisos sostenibles i obrirem en 2030, que és quan culmina l’Agenda 30 de Nacions Unides. Has deixat el teu missatge en la càpsula? Pots fer-ho ací.

Gràcies a accions com esta, durant l’any passat vam continuar avançant amb força en el compliment dels Objectius de Desenvolupament. Vols recordar amb més detall el que va passar en 2021? Memòria.