Published On: 25 de novembre de 2019Categories: Jornades

València es converteix en la capital de la ciberseguretat

Del 27 al 30 de novembre, se celebra Cybercamp en el Palau de Congressos de València

L’esdeveniment té com a principal objectiu promoure la cultura de la ciberseguretat en la societat

 

Podria tractar-se del pròxim capítol de Mr. Robot, la sèrie estatunidenca en la qual el protagonista és un enginyer de seguretat informàtica que mostra la vulnerabilitat de la societat davant els ciberatacs. Però el que el nostre edifici viurà pròximament és pura realitat.

Després de celebrar-se a Madrid, Santander, Lleó i Màlaga, arriba a València Cybercamp 2019, el gran esdeveniment de ciberseguretat, que organitza l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), entitat dependent del Ministeri d’Economia i Empresa, els objectius de la qual són promoure la cultura de la ciberseguretat en la societat, orientar professionalment a joves i conscienciar a les famílies de la importància d’un ús segur i responsable de les TIC i Internet.

Durant la celebració de l’esdeveniment, que reunirà aproximadament 3.000 persones en el nostre edifici, es desenvoluparan activitats per a professionals, xarrades i tallers impartits per experts en ciberseguretat, a més d’un fòrum d’ocupació i talent virtual, competicions i activitats educatives per a tots els públics. 

També repetirà en esta edició, després de l’èxit obtingut en Cybercamp 2018, el CyberOlympics, que és el campionat dirigit a centres educatius, i  el Hackathon, la competició individual o per equips en la qual es pretén demostrar el desenvolupament i la millora de les eines de seguretat,  aplicacions i solucions en l’àmbit de la ciberseguretat.

Per a assistir a l’esdeveniment, que és de caràcter gratuït, només és necessari la inscripció, via online o de forma presencial quan vingues a l’esdeveniment. A més, a través de l’acció Call For Papers, qualsevol ciutadà podrà presentar la seua proposta de conferència o taller relacionats amb la ciberseguretat.

Ací, les bases de participació de Call For Papers.