Published On: 21 de Agost de 2019Categories: Corporatiu

Viu una experiència gastronòmica al nostre edifici

El networking i la cerca d'emocions a través del menjar, claus de la nostra cuina

Quan inaugurarem fa 21 anys, era inimaginable com s’anava a transformar el sector del turisme de congressos. Amb el pas del temps, han canviat molts aspectes, com la manera de treballar dels equips dels palaus de congressos, que es va adaptant a les necessitats dels clients.

I un altre dels aspectes que s’ha transformat, especialment en els últims anys, és la gastronomia en els centres congressuals degut, sobretot, a l’increment de la internacionalització dels esdeveniments.

Els menjars amb tots els comensals asseguts han passat a la història. Els nostres clients, tant nacionals com internacionals, opten pels menjars de treball més distesos. Per este motiu, en els últims anys ens hem avançat a les demandes del mercat i oferim, especialment, versatilitat en els diferents espais gastronòmics del Palau de Congressos.

Què espera trobar l’assistent dels congressos?

Networking i emocions.  El client busca relacionar-se amb els altres i compartir experiències gastronòmiques. I és que la cuina uneix. El nostre propòsit és aconseguir la seua màxima satisfacció mitjançant una experiència gastronòmica única, que quede en la retina, i en els paladars, dels organitzadors dels congressos.

El nostre servei de restauració ofereix noves presentacions del producte que permeten el networking i una distribució estratègica dels espais per a facilitar la relació entre els assistents.

Un dels espais que permeten el networking i més sensació està causant entre els nostres clients és la cafeteria, que vam reformar recentment per a convertir-la en un lloc on a més de disfrutar d’una bona gastronomia, està orientat a la reunió.

Busquem emocionar, il·lusionar amb la nostra cuina, amb productes d’alta qualitat.

Qualitat del producte

Estem en el Mediterrani i tenim el gran honor de presumir de la nostra gastronomia, la dieta mediterrània, que va ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, i és una de les principals peticions dels clients quan arriben a les nostres instal·lacions. 

Menús vegetarians i vegans, les tapes, els arrossos i les fideuàs de verdures són els plats forts de la nostra cuina. Tot això preparat en els nostres paellers i cuinat ací.