Noticies recents

 • Published On: 22 de març de 2022

  El conveni que hem firmat el Palau de Congressos i el CEMAS és una aliança plena de futur. El Palau de Congressos és una gran antena que contribuiex a la difusió i a l’avanç dels sistemes agroalimentaris urbans. 

 • Published On: 10 de març de 2022

  És un plaer haver celebrat el Primer Fòrum de Lideratge Femení en el Palau de Congressos de València. Tenim la sort de tindre estes magnífiques instal·lacions a València i cal aprofitar-les. 

 • Published On: 24 de gener de 2022

  La meua experiència amb el Palau de Congressos ha estat molt positiva. El seu equip ens ha ajudat en tot moment, des dels inicis de l’organització de la convenció fins després. Ha estat tot un èxit per a tots.

 • Published On: 11 de gener de 2022

  Els avantatges de la presencialitat deL III Congrés Interdisciplinari de Genètica Humana és un volum d’assistents que, probablement, no hauríem aconseguit a nivell online i, sobretot, la interacció personal. És l’única manera d’establir grans relacions a nivell personal professional i científic, com estem comprovant en este esdeveniment.

 • Published On: 10 de novembre de 2021

  Des de la primera visita fins al final de l’esdeveniment, he rebut un tracte molt positiu del Palau de Congressos. Destacar el disseny i estil futurista de l’edifici, així com l’amabilitat de l’equip, que va aportar idees que van enriquir l’esdeveniment i va estar pendent en tot moment. A més, el compliment de les mesures de prevenció enfront de la COVID-19 ha estat perfecte.

 • Published On: 10 de novembre de 2021

  Per a nosaltres, el Palau de Congressos de València, des de 1998, és la gran càpsula del temps que ha albergat grans esdeveniments. És un generador de coneixement que ha buscat sempre l’excel·lència però, sobretot, sempre ha tingut clar la seua comesa: aportar valor per als ciutadans de la nostra terra

 • Published On: 10 de novembre de 2021

  FAO, l’agència de Nacions Unides per a l’alimentació, l’agricultura i la pesca va entendre l’any 2015 que havia de potenciar-se la relació amb les ciutats. No sols vam portar a 100 alcaldes i alcadesas o representants de les ciutats de tot el món, sinó també a representants de les grans xarxes de ciutats del món. I esta àgora física que va ocórrer ací es continua estenent en el temps.

 • Published On: 10 de novembre de 2021

  La meua especialitat i l’especialitat que ha atret ací algun congrés són les aigües subterrànies, i aprofite este fòrum per a reivindicar el paper de les aigües subterrànies com un component invisible del cicle hidrològic que ens pot ajudar en els camps de combatre el canvi climàtic, en el de reduir la petjada hídrica.

 • Published On: 10 de novembre de 2021

  El congrés està tenint molt èxit. Ens hem trobat molt còmodes en estos espais, ja que el Palau de Congressos permet realitzar diferents activitats pels múltiples espais lliures que ens han oferit.

 • Published On: 8 de novembre de 2021

  La nostra experiència amb el Palau de Congressos de València ha sigut molt favorable. Quant a la seguretat, excel·lent, i la qualitat del personal, insuperable.