Noticies recents

 • Published On: 9 de abril de 2024

  Associació de Palaus de Congressos d'Espanya (APCE).

 • Published On: 21 de febrer de 2024

  Consell General de Col·legis oficials de Farmacèutics (CGCOF) amb la col·laboració del Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (Micof).

 • Published On: 7 de juny de 2023

  4th Annual Meeting of the European Society for Paediatric Oncology

 • Published On: 20 de març de 2023

  Materials for Sustainable Development Conference

 • Published On: 13 de desembre de 2022

  Antonio Bernabé - Director de VISIT VALÈNCIA El Palau de Congressos de València ha fet una aposta clara pel turisme intel·ligent, sent pioner en digitalització i sostenibilitat, per exemple amb el mesurament de la seua petjada de carboni. De fet, l'III Congrés Mundial de Destins Intel·ligents mesurarà la seua petjada de carboni i la compensarà.

 • Published On: 13 de desembre de 2022

  Franke Kuoni Tumlare - OPC de EAS 2022 Volem ressaltar el fet que l'equip tècnic que està treballant amb nosaltres és un dels millors amb els quals hem treballat. Realment hi ha una flexibilitat en la manera de treballar i això és el que agraïm en aquesta mena de reunions

 • Published On: 13 de desembre de 2022

  Nicolas Montet - Project manager de Kuoni Tumlare, OPC de EMDR 2022 El Palau de Congressos és flexible, té totes les facilitats i treballa perquè la producció de l'esdeveniment es desenvolupe de manera integral.

 • Published On: 13 de desembre de 2022

  Antonio Granell - Copresident del Comité Organitzador de Metabolomics 2022 El congrés està sent un èxit com a acolliment i el fer-lo en el Palau de Congressos de València és perquè reuneix totes les característiques que necessita aquest esdeveniment de gran grandària.

 • Published On: 13 de desembre de 2022

  María Jesús Vicent - Presidenta Comité Organitzador 13th International Symposium on Polymer Therapeutics El desenvolupament de la conferència està anant genial, la gent està gaudint molt, hi ha molta discussió científica, l'estar cara a cara és completament molt diferent al que venim veient en els últims anys amb l'en línia i l'ambient és molt bo. La gent, sobretot, també està molt contenta amb el Palau de Congressos, amb la seua professionalitat.

 • Published On: 13 de desembre de 2022

  Sempre busquem llocs emblemàtics que al seu torn aposten per la digitalització en la seua activitat i els seus esdeveniments i vam veure una sinergia molt clara a l'hora de triar com a seu del nostre congrés al Palau de Congressos de València.